A New Toluna is Coming!

Image

Kepada ahli,

Kami dengan sukacitanya mengumumkan bahawa kami adalah hampir bersedia untuk memperkenalkan satu laman web yang baru yang direka bentuk semula semula untuk anda! Kami telah membina semula laman web dan membuat beberapa perubahan yang hebat.

Tetapi sebelum laman itu dilancarkan, kami ingin memberitahu anda beberapa ciri-ciri yang menakjubkan baru datang ke Toluna.com. Ia mungkin mengambil sedikit masa untuk membiasakan diri dengan, tetapi dalam jangka masa panjang, kami merasakan semua perubahan yang menarik ini akan memberi manfaat kepada anda dan masyarakat secara keseluruhannya.

  • Pertama sekali, kami ingin memperkenalkan aplikasi hadiah maya – Gifties – yang boleh didapati pada Toluna.com. Program hebat ini akan menyediakan anda dengan cara yang baru untuk menghantar hadiah kepada rakan-rakan dan pengikut anda sama ada di laman web (ataupun kepada diri sendiri) dan melalui emel. Perkara yang hebat ialah sesetengah daripada Gifties boleh menjadi nyata! Ya, ini bermakna bahawa jika anda dipilih, anda akan mendapat apa-apa jua hadiah ‘maya’ anda dipilih dihantar terus ke pintu anda!

Image

  • Kami telah memperbaiki cara anda boleh mengikuti dan boleh diikuti pada Toluna.com supaya sekarang apabila anda mula mengikuti seseorang dan ia akan muncul di dalam aliran peribadi anda – berlayak untuk ‘Dicadangkan’ . Ciri yang telah diperbaiki ini menyusun semua kandungan yang anda benar-benar mahu mengesan dan meletakkannya ke satu tempat pada papan pemuka. Semua kandungan yang baru daripada orang yang anda ikuti boleh didapati di sini bersama-sama dengan pungutan suara dan topik yang anda gemari, serta Quick Votes! Kami fikir ini akan menjadikan pengalaman pelayaran anda pada Toluna.com lebih memuaskan, membolehkan anda untuk berhak untuk terus pergi ke nadi pendapat kegemaran anda.

Image

  • Kami akan mengakhirkan program mata ganjaran sosial. Kami mengetahui berita besar ini mungkin mengecewakan kepada sesetengah daripada anda tetapi sistem itu telah gagal. Ia menolak orang ramai untuk meluahkan diri mereka dengan kandungan dan pendapat berkualiti dan ia telah mempunyai kesan yang sebaliknya. Sudah tentu, anda masih akan mendapat mata bagi semua pungutan suara ditaja yang anda lengkapkan.
  • Sistem notifikasi baru kami akan membantu anda mengetahui apabila kami mempunyai tinjauan yang bersesuaian dengan profil anda dengan segera (di kalangan banyak perkara-perkara lain)! Di sudut atas sebelah kanan dashboard Toluna, ia akan muncul dalam kotak biru dan semua yang anda perlu lakukan untuk mengakses tinjauan ialah klik pada satu yang paling menarik minat anda. Ini, bersama-sama dengan Pusat Tinjauan yang direka bentuk semula, dapat mencari tinjauan bukan sahaja serasi tetapi juga mudah dan meningkatkan kecekapan anda di laman web ini!

Image

  • Pusat Tinjauan baru yang direka bentuk semula akan menawarkan anda akses ke tinjauan yang anda sedang cari dengan mudah. Menggabungkan Toluna Tinjauan Segera (banyak yang menerajui kepada tinjauan) dan tinjauan biasa, halaman ini jelas memaparkan jumlah mata ganjaran semasa dan butiran bagi setiap tinjauan yang disenaraikan. Terima kasih kepada perubahan-perubahan ini, kami berfikir anda akan mendapati ia lebih mudah untuk disertai dan meluahkan pendapat anda.

Image

Kami benar-benar teruja untuk menunjukkan anda kepada laman baru dan kami berfikir anda akan menyukainya. Toluna baru perlu meningkatkan kejayaan mencari tinjauan sambil meningkatkan kualiti pengalaman anda. Sila beritahu kami jika anda mempunyai sebarang soalan atau komen kerana anda telah mengalami preubahan baru di laman baru ini. Kami tidak sabar-sabar untuk menjelaskan apa-apa perkara yang memerlukan penjelasan dan berharap anda menikmati alat-alat baru seberapa banyak yang kita sudah berada!

Berharaplah anda boleh sabar menunggu kemunculan ciri baru kami.

Semoga berjumpa anda tidak lama lagi pada Toluna.com baru,

Pasukan Toluna

%d bloggers like this: