Dapatkan Ganjaran untuk Masa dan Penyertaan anda

Hello ahli,

Toluna menguji ciri baru untuk anda, di mana anda boleh mendapat ganjaran mata untuk setiap tinjauan yang anda ambil* – walaupun anda tidak layak! Ini adalah ciri baru yang hebat membolehkan anda untuk mendapat ganjaran untuk masa dan penyertaan anda, walaupun pada masa-masa di mana anda tidak dapat melengkapkan tinjauan penuh.  Mudah sahaja, jika anda mula satu kajian dan mendapati bahawa anda tidak memenuhi kumpulan sasaran, atau kajian itu telah dipenuhi, sehingga 30 mata bonus boleh dikreditkan secara automatik ke akaun Toluna anda.

trophy

Ciri ini adalah baru di Toluna, dan masih dalam fasa beta, dan kami faham anda mungkin mempunyai soalan-soalan. Kami akan sentiasa kemaskini maklumat kepada penambahbaikan dan tambahan kepada ciri ini, dan teruja untuk membawa anda satu lagi peluang untuk mendapatkan mata di Toluna!

Jumpa anda tidak lama lagi di laman web,

Pasukan Toluna

 

* Bonus mata akan diberikan untuk tinjauan terpilih dalam pangkalan data kami, dan tidak setiap tinjauan yang anda mengambil bahagian didalamnya adalah layak untuk mendapat kredit. Sehingga 30 mata Bonus boleh dianugerahkan secara automatik ke akaun anda dengan serta-merta selepas menyertai  tinjauan.  Sekiranya anda layak untuk sesi itu, insentif penuh akan dikeluarkan dalam tempoh masa standard Toluna, dan tidak ada bonus mata tambahan akan dikenakan.

%d bloggers like this: