Peningkatan baru pada Toluna.com

Salam sejahtera Ahli,

Seperti yang anda lihat, terdapat beberapa perubahan yang telah tiba di Toluna.com.

Kini, apabila anda log masuk ke Toluna, atau mendaftar sebagai pengguna baru, anda akan melihat satu yang baru, halaman arahan yang secara visual dipertingkatkan. Seperti halaman arahan sebelum ini, anda boleh log masuk dengan klik pada “Daftar Masuk” di sudut kanan atas.

MY1

Apabila anda sudah log masuk, lihat pada Berita Terkini untuk berita spesial,  pembaharuan di komuniti, dan apa yang baru di Pusat Ganjaran anda! Anda boleh mendapatkannya di bawah kotak profil anda di sebelah kanan laman web:

MY2

Untuk ahli-ahli kami di mana sahaja yang menggunakan telefon pintar atau peranti bergerak, anda kini boleh mengakses laman mudah alih Toluna.com, diformat spesial untuk telefon pintar anda. Iaitu bahawa apabila anda mengakses versi mudah alih tapak Toluna.com kami, Toluna.com secara automatik akan mengubah saiz dan menyesuaikan dengan skrin Anda yang lebih kecil.

MY3

Kami berharap anda menikmati peningkatan yang baru ini. Untuk sebarang pertanyaan, komen atau pendapat, sila kirim pesan anda kepada myregistration@toluna.com.

Jumpa ada segera,

Pasukan Toluna

%d bloggers like this: