Mengumumkan Cabutan Suku Toluna:Fon kepala Bose

header-bose

Ahli – Ahli  yang dihormati,

kami ingin mengumumkan permulaan cabutan bertuah suku yang baru, kami menawarkan Bose QuietComfort fon kepala.  Fon kepala ini adalah tanpa wayar, amat selesa digunakan.

Kami akan memilih 7 pemenang! Daripada jumlah ini, 6 orang ahli akan dipilih secara rawak dan peserta dengan tiket yang paling akan dinamakan pemenang ke-7 acara ini.

Untuk mengambil bahagian, anda boleh bertukar 1000 mata untuk tiket cabutan (bilangan tiket yang tidak terhad). Untuk layak, peserta perlu mempunyai imej profil dan mesti “aktif” telah membuat kandungan (tetapi tidak terhad kepada) atau penyertaan dalam pendapat atau dalam quick votes dalam masa 3 bulan sebelum cabutan.

Peraduan ini bermula pada 20 Januari 2017 hingga 20 april 2017.

Berikut adalah pemenang iPhone 7:

winners

Jumpa lagi di laman web Toluna!
Pasukan Toluna

 

* Pemenang akan dihubungi oleh Toluna dan ia akan mengambil 2 minggu untuk menerima hadiah mereka. Toluna SAS berhak untuk menukar hadiah tanpa notis. Jika ini berlaku, nilai hadiah akan bersamaan dengan produk yang diganti.

Peraduan ini terbuka kepada semua pengguna aplikasi mudah alih kami dan tidak berkaitan, teratur, ditaja, atau ditadbir oleh Apple atau Google.

%d bloggers like this: