Menangilah 15,000 Mata dengan #TolunaFamily2

Hello Ahli – Ahli,

Keluarga amat penting dalam kehidupan kita. Ada yang amat rapat dengan keluarga mereka manakala ada juga yang menganggap orang – orang yang mengelilingi mereka sebagai  keluarga mereka. Kami mempunyai keluarga di tempat kerja, keluarga yang berkaitan dan juga keluarga haiwan peliharaan!tunjukkan kepada kita keluarga anda, dan  masuklah peraduan baru Instagram dan Twitter kami: # TolunaFamily2! Seperti biasa, dua pemenang akan membawa pulang 15,000 mata – satu dipilih daripada Instagram dan yang lain dipilih dari Twitter.

marchfamily_my

Untuk memasuk peraduan, hanya:

Ikut @Toluna di Instagram atau Twitter, bergantung kepada platform yang anda guna.
Pilih gambar keluarga anda, muat naik ke Twitter atau Instagram
Tag gambar anda dengan hashtag # TolunaFamily2

Anda mesti mengikut @Toluna di kedua-dua Twitter dan Instagram, untuk layak.
Peraduan ini Instagram & Twitter Eksklusif. Anda mesti menghantar gambar anda antara 1 Mac hingga 31 Mac untuk mengambil bahagian.

Kami amat bangga untuk mengumumkan pemenang #TolunaLove! Antara beratus-ratus penyertaan indah, angelaribeiro64 dipilih daripada penyertaan Instagram, dan caroo1705 dipilih daripada Twitter. Mereka masing-masing akan menerima 15,000 mata. Tahniah!

Semoga berjaya ntuk mereka yang memasuki # TolunaFamily2! Kami berharap untuk melihat penyertaan anda.

Jumpa lagi di laman web, Instagram atau Twitter
Pasukan Toluna
* Peraturan Promosi: Pemenang akan dipilih secara rawak pada 8 April 2017 pada 05:00 EST dan mesti mengikut arahan peraduan. Ahli  mesti mempunyai akaun Toluna.com atau bersedia untuk membuat akaun untuk menerima mata. Mata akan diberikan kepada pemenang dalam masa 5 hari selepas pertandingan ini telah berakhir dan akan dimuat naik terus ke dalam akaun pengguna. Pemenang akan diumum di Instagram atau Twitter. Kandugan anda tidak boleh mengandungi apa-apa bahasa yang lucah, menghina, mengancam, kesat, mengganggu, memfitnah, tidak benar, mengelirukan atau menceroboh privasi orang lain. Toluna berhak untuk mengkaji semula semua kandungan , dan menahan mata bonus dari mana-mana pengguna yang melanggar peraturan yang dinyatakan di atas.

%d bloggers like this: