Pertandingan Mingguan: kebosanan boleh meningkatkan kreativiti

Menurut penyelidikan neurosains, kebosanan boleh meningkatkan kreativiti. Memberikan minda anda berehat seketika dari rangsangan teknologi berterusan membolehkan ia menyerap lebih banyak perkara baru dan mempunyai pemikiran baru, yang boleh meningkatkan kreativiti

Tulis pendapat / komen berkualiti mengenai topik ini di laman Toluna dan kami akan memilih 3 pemenang secara rawak untuk memenangi 1,000 mata setiap orang!

Tahniah! kepada pemenang pertandingan minggu lepas! 1000 mata bonus telah diberikan kepada semua pemenang. Terima kasih kerana mengambil bahagian!

Pemenang – Pemenang untuk laman Bahasa Melayu:
1) zieyatie
2) airul_karl
3) syamsuri.g4s

Pemenang – Pemenang untuk laman bahasa Inggeris:
1) RetaliationXL
2) shahnanchejamel
3) lindaclv96

Peraturan: Setiap minggu, Pasukan Toluna akan mewujudkan satu topik di laman Toluna Malaysia mengenai tema khusus, serta meminta ahli untuk memberikan pendapat mereka. Tiga pemenang akan dipilih daripada setiap laman web Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris untuk memenangi 1,000 mata. Pemenang akan dipilih secara rawak. Semua peserta mestilah mematuhi Kod Etika Ahli Toluna. Pemenang akan diumumkan dalam tempoh 1 minggu dari pelancaran Topik, dan mata bonus akan diberikan secara langsung.

bored_2.jpg

%d bloggers like this: