Menangilah 15,000 mata dengan #Tolunafood

Kami ingin melihat gambar-gambar makanan kegemaran anda, karya anda dari dapur, atau makanan apa sahaja yang berkaitan! tunjukkan kepada kita makanan yummy anda, dan masukkan dalam peraduan baru Instagram dan Twitter: #TolunaFood! Seperti biasa, terdapat dua pemenang yang akan membawa pulang 15,000 mata setiap orang – satu dipilih daripada Instagram dan yang satu lagi dipilih dari Twitter.

MayFood_MY.jpgUntuk menyertai peraduan, sila:

*Ikut @Toluna di Instagram atau Twitter, bergantung kepada platform yang anda guna.
*Pilih gambar makanan anda, muat naik ke Twitter atau Instagram
*Tag gambar anda dengan hashtag # Tolunafood

Anda mesti mengikut @Toluna di kedua-dua Twitter dan Instagram, untuk layak.

Peraduan ini adalah Instagram & Twitter Eksklusif. Anda mesti menghantar gambar anda antara 1 May hingga 31 May untuk mengambil bahagian.

Semoga berjaya kepada mereka yang menyertai # Tolunafood! Kami berharap untuk melihat penyertaan anda!

Jumpa lagi di Laman Toluna, Instagram atau Twitter!

Pasukan Toluna

* Peraturan Promosi: Pemenang akan dipilih secara rawak pada 8 June 2017 pada 05:00 EST dan mesti mengikut arahan peraduan. Ahli mesti mempunyai akaun Toluna.com atau bersedia untuk membuat akaun untuk menerima mata. Mata akan diberikan kepada pemenang dalam masa 5 hari selepas pertandingan ini telah berakhir dan akan dimuat naik terus ke dalam akaun pengguna. Pemenang akan diumum di Instagram atau Twitter. Kandugan anda tidak boleh mengandungi apa-apa bahasa yang lucah, menghina, mengancam, kesat, mengganggu, memfitnah, tidak benar, mengelirukan atau menceroboh privasi orang lain. Toluna berhak untuk mengkaji semula semua kandungan , dan menahan mata bonus dari mana-mana pengguna yang melanggar peraturan yang dinyatakan di atas.

%d bloggers like this: