Menangilah 15,000 mata dengan #TolunaMusic

June MY.jpgMusim panas dah tiba, dan cara yang paling sesuai untuk meraikan musim ini adalah dengan mendengar lagu-lagu jamming! Dari konsert luar ke kereta anda, muzik di mana-mana saja! Kami mahu melihat gambar-gambar konsert, tarian, band, apa sahaja yang berkaitan dengan music! Tunjukkan kepada kita gambar muzik anda, dan masukkilah pertandingan Instagram dan Twitter baru kami: #TolunaMusic! Seperti biasa,dua pemenang akan membawa pulang 15,000 mata setiap orang, satu dipilih daripada Instagram dan yang lain dipilih dari Twitter

Untuk menyertai peraduan, sila:

*Ikut @Toluna di Instagram atau Twitter, bergantung kepada platform yang anda guna.
*Pilih gambar makanan anda, muat naik ke Twitter atau Instagram
*Tag gambar anda dengan hashtag # TolunaMusic

Anda mesti mengikut @Toluna di kedua-dua Twitter dan Instagram, untuk layak.

Peraduan ini adalah Instagram & Twitter Eksklusif. Anda mesti menghantar gambar anda antara 1 June hingga 3o June untuk mengambil bahagian.

Kami amat bangga untuk mengumumkan pemenang #TolunaFood! Antara beratus-ratus penyertaan , erindrownwolves dipilih daripada penyertaan Instagram, DeborahChalala dan telah dipilih melalui Twitter. Mereka masing-masing akan menerima 15,000 mata. Tahniah!

Semoga berjaya kepada mereka yang menyertai # TolunaMusic! Kami berharap untuk melihat penyertaan anda.

Jumpa lagi di Laman Toluna, Instagram atau Twitter!

Pasukan Toluna

* Peraturan Promosi: Pemenang akan dipilih secara rawak pada 8 July 2017 pada 05:00 EST dan mesti mengikut arahan peraduan. Ahli mesti mempunyai akaun Toluna.com atau bersedia untuk membuat akaun untuk menerima mata. Mata akan diberikan kepada pemenang dalam masa 5 hari selepas pertandingan ini telah berakhir dan akan dimuat naik terus ke dalam akaun pengguna. Pemenang akan diumum di Instagram atau Twitter. Kandugan anda tidak boleh mengandungi apa-apa bahasa yang lucah, menghina, mengancam, kesat, mengganggu, memfitnah, tidak benar, mengelirukan atau menceroboh privasi orang lain. Toluna berhak untuk mengkaji semula semua kandungan , dan menahan mata bonus dari mana-mana pengguna yang melanggar peraturan yang dinyatakan di atas.

%d bloggers like this: