Menangilah 15,000 mata bonus dengan #TolunaSummer

Melayu_IG.jpg

Helo Ahli – Ahli,

Musim panas dah tiba dan Kami ingin melihat bagaimana anda menikmati musim panas anda! Kami ingin melihat gambar  musim panas anda! Tunjukkan kami gambar musim panas anda, dan masukkan dalam pertandingan Instagram dan Twitter baru: #TolunaSummer! Seperti biasa, dua pemenang akan membawa pulang 15,000 mata setiap satu – satu dipilih dari Instagram dan yang lain dipilih dari Twitter.

Untuk menyertai, sila:
• Ikut @Toluna di Instagram atau Twitter, bergantung pada platform yang anda guna
• Pilih gambar yang berkaitan dengan musim panas, muat naik ke Twitter atau Instagram
• Tag gambar anda dengan #TolunaSummer hashtag
• Di kedua-dua Twitter dan Instagram, anda mesti mengikuti @Toluna untuk layak.
Pertandingan ini adalah Instagram & Twitter Eksklusif . Anda mesti menghantar foto anda antara 1 Julai dan 31 Julai untuk mengambil bahagian.

Kami amat berbangga untuk mengumumkan pemenang #TolunaMusic! Antara beratus ratus penyertaan, susit04 dipilih dari penyertaan Instagram dan CariCheAnne dipilih melalui Twitter. Mereka masing-masing akan menerima 15,000 mata. Tahniah!

 


Semoga berjaya kepada mereka yang memasuki #TolunaSummer! Kami berharap dapat melihat penyertaan anda.

Berjumpa lagi di laman web Toluna, Instagram atau Twitter

Sekian,
Pasukan Toluna

* Peraturan Promosi: Pemenang akan dipilih secara rawak pada 8 Ogos 2017 pada 5 petang EST dan ahli mesti mengikuti arahan pertandingan. Ahli mesti mempunyai akaun Toluna.com atau bersedia untuk membuat akaun untuk menerima mata. Pemenang akan dimaklumkan melalui Instagram atau Twitter mereka. Catatan tidak boleh mengandungi sebarang bahasa yang lucah, menghina, mengancam, kasar, mengganggu, memfitnah, tidak benar, mengelirukan atau menyerang privasi orang lain. Toluna berhak untuk menyemak semua kandungan, dan menahan mata bonus dari ahli yang melanggar peraturan.

%d bloggers like this: