Menangilah 15,000 Mata dengan #TolunaColor

Hello Ahli -Ahli!

Sekarang dah bulan September! Mari buat bulan ini lebih cerah dengan pertandingan warna kegemaran kami! Kami ingin melihat pakaian anda, makanan anda yang berwarna-warni anda, apa-apa sahaja! Tunjukkan kami gambar warna dan sertai pertandingan Instagram dan Twitter: #TolunaColor! Seperti biasa, dua pemenang akan membawa pulang 15,000 mata setiap orang – satu dipilih dari Instagram dan yang lain dipilih dari Twitter.
SeptemberColor_MY.jpg

Untuk menyertai, hanya:
• Ikut @Toluna di Instagram atau Twitter, bergantung pada platform yang anda guna
• Pilih gambar warna, muat naik ke Twitter atau Instagram
• Tag gambar anda dengan #TolunaColor hashtag
• Di kedua-dua Twitter dan Instagram, anda mesti mengikuti @Toluna untuk layak.
Peraduan ini adalah Instagram & Twitter Eksklusif . Anda mesti post gambar anda antara 1 September dan 30 September untuk mengambil bahagian.

Kami bangga untuk mengumumkan pemenang #TolunaGetaway! Antara beratus-ratus penyertaan, h_goods dipilih dari penyertaan Instagram, dan julia_loves_it dipilih melalui Twitter. Mereka masing-masing akan menerima 15,000 mata. Tahniah!

TolunaGetawayTW Winner.pngTolunaGetawayIG Winner.png

Semoga berjaya kepada mereka yang memasuki #TolunaColor! Kami berharap dapat melihat penyertaan anda.

Jumpa lagi di laman web ini, Instagram atau Twitter
Pasukan Toluna

 
* Peraturan Promosi: Pemenang akan dipilih secara rawak pada 8 Oktober 2017 pada 5 petang EST dan mesti mengikuti arahan pertandingan. Ahli mesti mempunyai akaun Toluna.com atau bersedia untuk membuat akaun untuk menerima mata. Pemenang akan dimaklumkan pada entri Instagram atau Twitter mereka yang telah dimenangi. Catatan tidak boleh mengandungi sebarang bahasa yang lucah, menghina, mengancam, kasar, mengganggu, memfitnah, memfitnah, tidak benar, mengelirukan atau menyerang privasi orang lain. Toluna berhak untuk menyemak semua jawatan untuk kandungan, dan menahan mata bonus dari mana-mana pengguna yang melanggar peraturan yang disebutkan di atas

%d bloggers like this: