Gifties Toluna, Permainan Hebat

gifties-fb

Hello,

Toluna telah membuat keputusan untuk menghentikan program Gifties. Ini bukan berita yang menyedihkan tetapi berita baik kerana sesuatu yang baru akan datang tidak lama lagi.

Untuk menamatkan permainan Gifties di  Pusat Ganjaran, kami memulakan permainan keseronokan dari sekarang hingga Oktober dan kami harap anda akan menikmatinya🙂

Sepanjang bulan September, Gifties akan secara perlahan-lahan dinyahaktifkan. Setiap kali Gifties dinyahaktifkan, Pasukan Toluna akan menyiarkan satu topik dan menjemput ahli – ahli  untuk menamakan Gifties yang dinyahaktifkan. Sekiranya anda menamakan mereka dengan betul, anda akan menjadi salah satu daripada 10 pemenang. Topik baru akan dibuka pada bila-bila masa!

Jadi, apa yang akan anda menang?
Untuk setiap topik, 10 ahli rawak akan menerima 1000 mata setiap. Selain itu, pada akhir bulan, 3 orang yang menjawab dengan betul paling kerap juga akan menerima 5000 mata bonus!

Topik pertama akan dipaparkan pada hari Khamis, 7 September. Ikuti Pasukan Toluna dan perhatikan topik di laman web Toluna!

Jumpa lagi,

Pasukan Toluna

* Pertandingan ini bermula pada 7 September dan berakhir pada 2 Oktober. 3 pemenang keseluruhan akan diumumkan pada minggu pertama bulan Oktober.

%d bloggers like this: