Peraduan Hari Valentine – Kongsi Kisah Cinta Anda 

Kisah Cinta.png

Hello Pengaruh Toluna!

Selamat datang ke bulan Februari! Dalam perayaan hari valentine, kami akan mengadakan dua pertandingan yang menyeronokkan pada bulan ini. Ini adalah masa yang baik untuk menunjukkan penghargaan kepada orang yang anda sayangi!

Pertandingan pertama akan bermula di sini, di komuniti Toluna hari ini dan berakhir pada 15 Februari diikuti oleh pertandingan berikutnya, yang akan diadakan di laman Facebook Toluna Malaysia dari 16 hingga 28 Februari.

Tajuk Peraduan Pertama: Kisah Cinta (1 – 15 Februari 2019)

Untuk memulakan:

1) Buat Topik dengan tajuk di atas

2) Kongsi cerita cinta anda dengan kami! Hari Valentine adalah mengenai cinta, emosi, kebersamaan, dan sebagainya. Apa saja cerita yang anda boleh berhubung dengan cinta, cinta terhadap keluarga, cinta pertama, cinta hidup anda, cinta terhadap haiwan peliharaan.Sila kongsi dengan kami!

3) Jangan lupa untuk memuat naik imej untuk menggambarkan kandungan anda.

4) Semua peserta akan diberikan 500 mata bonus serta-merta apabila membuat kandungan (Sila gunakan tajuk yang disebutkan di atas)

Kelayakan Peraduan:

1) Semua peserta mesti mengambil bahagian dalam kedua-dua pertandingan dan melengkapkan 2 tinjauan untuk berpeluang untuk memenangi 12,000 mata.

2) 5 peserta yang telah menyelesaikan tinjauan yang paling banyak dari 1 Februari hingga 28 Februari dan mengambil bahagian dalam kedua-dua pertandingan (di Toluna Komuniti dan Laman Facebook) akan menjadi pemenang INSTANT.

3) 10 Pemenang (yang memenuhi kelayakan # 1) akan dipilih secara rawak pada akhir pertandingan.

Hadiah Peraduan:

1) Setiap pemenang akan menerima 12,000 mata setiap

2) Kami akan mengumumkan nama pemenang di Komuniti Toluna, Toluna Blog, Toluna Facebook Page dan Toluna Magazine pada Mac 2019.

Berkongsi cerita anda dan mempengaruhi dunia!

Cheers!
Pasukan Toluna

%d bloggers like this: