Tentang Toluna

Toluna.com adalah laman web komuniti yang bertujuan memberikan anda suara dalam talian. Perdengarkan pendapat anda melalui pungutan-pungutan suara dan pendapat-pendapat secara langsung di Toluna! Biarkan orang lain ketahui apa yang anda fikirkan, dan ketahui jika orang lain berfikiran sama dengan anda dengan memasukkan pungutan suara dan tinjauan pendapat anda di laman blog peribadi anda.

Selain dari bebas menyuarakan pendapat anda dalam hampir sebarang topik yang anda pilih (sila elakkan penggunaan kata makian, keganasan dan topik-topik yang haram!) anda juga boleh membentuk dunia tempat anda tinggal dengan mempengaruhi beberapa pengilang utama melalui kajian dalam talian kami. Apa yang lebih baik lagi? Setiap perkhidmatan yang laman kami tawarkan adalah percuma, dan banyak tindakan dan aktiviti yang anda boleh sertai akan memberikan anda mata ganjaran. Mata ganjaran yang anda perolehi boleh ditukar kepada pelbagai kudap-kudapan seperti baucar hadiah, baucar diskaun dan cabutan hadiah di dalam bahagian ganjaran-ganjaran

Apa yang menjadikan toluna.com laman komuniti yang terbaik untuk menyuarakan pendapat-pendapat? Anda dan 400 000 ahli kami yang lain, jadi jangan berlengah, datang dan sertai kami hari ini dan temui orang lain yang sehaluan dan mempunyai sesuatu untuk diperkatakan!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: